Новина: Любима детска градина
Дата: 2012-04-01

Мама ме събужда. Ставам и си мия зъбките. Обличаме се. Мама ми слага шапката и шала и отиваме в детската градина. Там ми е много хубаво и аз харесвам градината. Харесват ми игрите, заниманията - когато режем и лепим. Щом отворя вратата на групата, ме посрещат моите приятели и госпожата. Изпращам мама с усмивка и отивам да играя с Траянка. Ние играем на "Наруто" - любимото филмче на Траянка. Тя е Наруто,  аз съм Сакура, а Кими е кучето на Наруто. В играта включваме и един алхимик. Аз имам две роли - Сакура и алхимика.

После идва време за закуска. След това започваме занимание, защото следващата година ще бъдем ученици. Занимаваме се да учим по книжките - цифрите, кое е по-голямо, по-малко, буквите. Играем и разни игри с буквите и цифрите. След това госпожата ни пита какво сме запомнили. И започват игрите в куклената къща, със строителите, с пластелина. Обичам да играем в кукления театър с Мимето и Стефани. В детската градина обичам да рисувам - с бои, с моливи, флумастри.

Обичам, когато някой има рожден ден. Тогава правим купон. Слагаме си маски и шапки и танцуваме. Много е весело. След това се снимаме - с рожденника най-отпред.

Когато отида на училище, най-много ще ми липсват приятелите от градината, с които си играем, с които си говорим най-различни неща. Ще ми липсват празниците, в които участваме - Коледа, Великден, За мама, Спортните празници, Театърът , който сме играли пред другите деца и родителит.bottom